top of page

Over Gewoon Jan

Sinds 2018 is Gewoon Jan sterk gegroeid, zowel in omvang als in aanzien. Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar we erg trots op zijn.

We werken samen met onze klanten om het eindresultaat te creëren dat precies voldoet aan wat zij in gedachte hadden. Zo kunnen we een product leveren dat precies aansluit bij de verwachtingen.

Gewoon Jan Keuken riva.jpg

Onze werkwijze

Bij Gewoon Jan is het net even anders dan bij andere keukenshowrooms. We bieden een warm huiselijk gevoel, waar u advies krijgt over materialen, opstellingen en apparatuur. Met behulp van de tekeningen die meegenomen worden, stellen we samen met onze kennis over materialen uw droomkeuken samen.

Werkwijze

Stap 2:
Ontwerpen

Het bekijken en onderzoeken van de wensen van de klant en het verwerken ervan in een mooi en passend ontwerp. In een nieuwe afspraak lopen we dit ontwerp door en passen we het aan waar nodig.

Stap 4:
Oplevering

De keuken wordt ter plaatse gemonteerd en is daarna volledig opgeleverd. Hopelijk is alles naar wens, mocht er toch nog iets mis zijn, staan we altijd voor u klaar en zoeken we naar de juiste oplossing.

Stap 1:
Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie, maken we kennis. We bekijken de situatie en denken mee over mogelijkheden. In de showroom bekijken we kleuren en materialen.

IMG_0437.webp

Stap 3:
Gereed maken

Wanneer alles akkoord is, kunnen we aan de slag om uw droomkeuken te realiseren. Alle onderdelen worden besteld en klaargemaakt voor montage.

IMG_6137.jpg

Onze kwaliteit

Gewoon Jan biedt advies, ontwerp en realisatie van keukens met één aanspreekpunt van begin tot eind. Gewoon Jan staat voor een normale omgang met elkaar en eerlijke communicatie.

 

Wat Gewoon Jan uniek maakt, is de combinatie van een nuchtere instelling met het realiseren van droomkeukens. Daarnaast bieden we persoonlijke service, maatwerk voor ieder budget, ontwerp en realisatie en eigen montage.

Respect en eerlijkheid zijn belangrijke waarden voor Gewoon Jan. Deze waarden worden ook teruggevonden bij de leveranciers waarmee we samenwerken. Door de nuchtere instelling te combineren met het realiseren van droomkeukens, maakt het concept uniek.

Met onze aanpak kunnen we uw droomkeuken van begin tot eind realiseren.

Benieuwd naar uw droomkeuken?
Neem vrijblijvend contact op!

bottom of page